Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en dés
- 2 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 8 petites courgettes rondes
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g d'oignons (2 moyens), coupés en quatre
- 1 poivron rouge, coupé en gros dés
- 250 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 100 g de pâtes sèches, type fregola (voir "Conseil(s)")
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1519 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Poivron farci au risotto de romarin
1u. 15min
Aubergines farcies aux chipolatas
1h 10min
Aubergines farcies au riz complet
1h 10min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45 min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1h 10min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Tortilla aux pois gourmands
45 min
Tomates farcies aux champignons et fruits à coque
1 Std. 20 Min
Tagliatelle de courgettes au pesto
20 min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Courgette façon pizza
40 min
Aubergine farcie
1h 5min