Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de gingembre frais, pelé
- 100 g de carottes, coupées en tronçons
- 30 g d'échalote, coupée en 4
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 120 g de brocoli, détaillé en bouquets
- ½ c. à café de quatre-épices
- 200 g de crème de coco
- sel
- poivre moulu
- 420 g de noix de saint-jacques
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 999 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Osso-buco de lotte
45 Min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30 dk
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 Min
Papillotes de cabillaud à la mangue et au gingembre
35 dk
Crevettes exotiques coco-gingembre
20 dk
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 dk
Lieu jaune au curry rouge
45 Min
Cocotte thaïe
45 Min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40 dk
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
Curry vert de cabillaud
50min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min