Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dos de cabillaud (150 g chacun env.)
- 250 g de mangue mûre, détaillée en dés
- 4 c. à café de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de fromage frais, émietté
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins d'aneth frais
- 600 g d'eau
- 30 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1070 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magret de canard à la myrtille
1 Std. 10 Min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 Std.
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45 Min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Papillote de truite aux pommes et curry
30min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Saumon vapeur et purée de petits pois
30min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min