Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dos de cabillaud (150 g chacun env.)
- 250 g de mangue mûre, détaillée en dés
- 4 c. à café de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de fromage frais, émietté
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins d'aneth frais
- 600 g d'eau
- 30 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1070 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50 Min
Papillote de saumon, sauce grenade, fondue de poireau et pommes de terre vapeur
55min
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30 Min
Cabillaud en herbes, purée orange-carotte
1h 15min
Août - Aiguillettes de canard vapeur aux pêches
40 Min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35 Min
Curry de cabillaud aux fruits de la Passion
1h 10min
Saumon sauce à la mangue, pois mange-tout et carotte
1 Std.
Crevettes à la mangue et au lait de coco
50 Min
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 Min