Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g d'échalotes
- 150 g de champignons de Paris frais
- 500 g d'eau
- 4 pavés de cabillaud, sans peau (500 g en tout)
- 250 g de carottes, coupées en spaghetti (2 carottes env.)
- 100 g de chou, en fines lamelles
- 2 oranges, détaillées en segments
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- le jus de 2 citrons jaunes
- 3 c. à soupe de sauce de soja
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 799 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 Min
Thon mariné et courgettes au thym
45 Min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40 Min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 Min
Menu light - Cabillaud au vin rouge et tagliatelle de carottes
1 Std. 35 Min
Paupiettes de saumon vapeur et carottes
40 Min
Cabillaud et fenouil aux graines de nigelle
55 Min
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 Min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35 Min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 Min
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Papillote de poisson aux légumes d'automne et moelleux au citron vert
55 Min