Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 g de beurre, et un peu pour les moules
- 250 g de riz long blanc
- 500 g de bouillon de légumes
- 400 g d'endives (4 petites endives), coupées en quatre
- 150 g de jambon, taillé en lanières
- 200 g de parmesan râpé
- 2 œufs
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1206.9 kJ / 287.1 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 588.4 mg
Alternatieve recepten
Courgette au jambon
1hod.
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1 godz. 5 min
Tortilla à la courgette et à la mimolette
45 min
Quiche de carotte au thon
1hod.
Quenelles de semoule et lard en gratin
1hod.
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1h 15min
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1 Std. 45 Min
Tarte de Savoie au chou
1hod. 30min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1hod.
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 Min
Gratin d'endives à l'italienne
1 Std. 45 Min
Chou-fleur en soufflé
55 Min