Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 g de beurre, et un peu pour les moules
- 250 g de riz long blanc
- 500 g de bouillon de légumes
- 400 g d'endives (4 petites endives), coupées en quatre
- 150 g de jambon, taillé en lanières
- 200 g de parmesan râpé
- 2 œufs
- 20 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1206.9 kJ / 287.1 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 588.4 mg
Alternatieve recepten
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1h 5min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1h
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 min
Gratin d'endives à l'italienne
1 godz. 45 min
Gratin de carotte aux épices et au parmesan
1h 5min
Quiche de carotte au thon
1h
Soufflé au poivron et coulis assorti
2h
Tatin de fenouil, tomates et miel
50min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55min
Petits flans de carotte à l'estragon
1 Std. 50 Min
Courgette au jambon
1h