Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
110
g de saumon fumé, et quelques brisures pour la finition
of 110 g de truite fumée, et quelques brisures pour la finition - le jus d'un citron jaune
- 230 g de petits-suisses
- 70 g de ricotta
- 8 tranches de pain, préalablement grillées
- 200 g d'endives, coupées en tronçons
- 2 c. à soupe d'huile neutre (huile de tournesol par ex.)
- 1 c. à café de vinaigre de xérès
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 feuilles de cerfeuil frais, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2084 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine saumon-endive
10 min
Tuiles au fromage
15min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 Std. 15 Min
Palmiers saumon aneth
40min
Bruschettas jambon fumé, tomate et basilic
15min
Petits croustillants chèvre-olive
20 Min
Fleurs chorizo-feta
35min
Tuiles aux crevettes
40min
Ballotine comme un macaron
25 min
Tartines de sardine au chèvre frais
10 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30min