Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en julienne
- 300 g de poireaux, coupés en julienne
- 500 g de lait
- 15 g de farine de blé
- 600 g de filets de merlu, coupés en lanières
- 1 paquet de lasagne sèches (9-12 feuilles env.)
- 100 g de fromage râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1456.3 kJ / 348.3 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Parmentier de carotte au poisson
1h
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min
Paëlla de légumes croquants (nouvelle recette)
35 min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Brandade de cabillaud et poireau
40 min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Merlan aux poireaux
30 min