Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 400 g de poireaux, coupés en rondelles
- 100 g de champignons de Paris frais, émincés
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de fenugrec en poudre (voir "Conseil(s)")
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 600 - 700 g de filets de poisson blanc
La béchamel
- 40 g de beurre demi-sel
- 60 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
Le montage
- 9 - 10 feuilles de lasagne précuites
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1340 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Blanquette de cabillaud
55min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Gratin de poisson
45 Min
Lasagne de poisson aux asperges et poireau
1 Std. 30 Min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 Min
Lasagne de poireau aux moules
1h 10min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1 Std.
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Gratin de courgettes aux crevettes
55min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min