Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en cubes
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 25 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto
- 200 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon de volaille (ou de veau) chaud
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de salade de Trévise, grossièrement émincée
- 250 g de saucisse de Toulouse sans la peau
- 50 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 min
Sauté de veau au chorizo
1h
Rougail aux chipolatas
50min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25min
Croûte au fromage d'abondance
45 min
Curry de porc aux pommes de terre
1 Std. 15 Min
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45 min
Risotto à l'espagnole
30 min
Poitrine de porc, chorizo et purée de maïs
30 min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Aligot
40 min