Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en cubes
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 25 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto
- 200 g de vin blanc sec
- 900 g de bouillon de volaille (ou de veau) chaud
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de salade de Trévise, grossièrement émincée
- 250 g de saucisse de Toulouse sans la peau
- 50 g de beurre, coupé en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2467 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Rougail aux chipolatas
50min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 Std.
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Crumble de cabillaud au citron et au parmesan
45min
Porc aigre-doux à la purée
40min
Porc barbecue et épis de maïs
40min
Risotto de crozets aux champignons et au lard
45min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 Min