Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de beurre en petits cubes congelés
- 200 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel fin
- 90 g d'eau très froide
- 2 gousses d'ail pelées
- 20 g de persil plat frais
- 10 g d'huile de tournesol
- 150 g de lardons fumés
- 600 g de champignons de Paris frais, émincés
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs entiers
- 90 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de fromage de brousse
- 20 g de fécule de maïs
- 1 jaune d'œuf
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3832 kJ / 922 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 70 g
Alternatieve recepten
Pizza jambon-champignons
1h 35 min
Tourte aux champignons et poulet
2h 15 min
Croustade aux champignons
1sa 15 dk
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25 min
Galette fourrée jambon-champignons
40 min
Lasagnes champignons-fromage
1sa 15 dk
Tomates farcies au chèvre chaud
50 min
Pommes de terre farcies
1sa 15 dk
Tourte pommes de terre, poireaux, champignons et lardons
1sa 15 dk
Quiche à l'endive et au lard
1sa 15 dk
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2 godz. 35 min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10 min