Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux, pour la plaque à muffins
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 2 ciboules (30 g env.), ciselées
- 50 g de tomate séchée à l'huile, égouttée
- 4 œufs
- 70 g de farine de blé
- 200 g de lait
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 12 tranches de jambon fumé, type jambon de la Forêt-Noire, en grandes tranches pour tapisser les empreintes de la plaque à muffins
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 760 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies jambon, parmesan et origan
45 min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55min
Muffins tomate et mozzarella
30 min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30 min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min
Crumpets et saumon fumé tiède
1 Std. 20 Min
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Muffins au crottin de Chavignol
1 godz.
Croquettes de jambon aux herbes
50 min
Mi-cuits légers au chocolat
25 min