Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux, pour la plaque à muffins
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 2 ciboules (30 g env.), ciselées
- 50 g de tomate séchée à l'huile, égouttée
- 4 œufs
- 70 g de farine de blé
- 200 g de lait
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 12 tranches de jambon fumé, type jambon de la Forêt-Noire, en grandes tranches pour tapisser les empreintes de la plaque à muffins
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 760 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crapiauds aux lardons et à La Vache qui rit®
40min
Croquettes de thon
1h
Petits cakes à la tomate farcie
40min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Pizza façon donut
1h 30min
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45min
Muffins pomme-camembert
55min
Rillettes de poulet à la ricotta et au citron
50min
Muffins au saumon et à l'aneth
45min
Cake aux 3 fromages
50min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Madeleines jambon-comté
1h 35 min