Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 crottins de Chavignol, coupés en quatre
- 150 g de jambon de Bayonne, coupé en morceaux
- 90 g de tomates confites à l'huile
- 80 g de beurre, et un peu pour les moules
- 250 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 4 œufs
- 50 g d'huile d'arachide
- 60 g de moutarde à l'ancienne
- 45 g de concentré de tomate
- 200 g de lait
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 828.8 kJ / 198.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Madeleines jambon-comté
1 Std. 35 Min
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 Min
Cake aux 3 fromages
50 Min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 Min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 Min
Minicakes tomate confite et roquefort, sans gluten
50 Min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40 Min
Sucettes de chèvre à la mâche
1 Std. 25 Min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 Min