Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g gruyère
- 300 g d'eau
- 220 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de bacon en allumettes
- 30 g de noix décortiquées, grossièrement concassées à la main
- 150 g de fromage frais, type St Môret
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1450.2 kJ / 347.5 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2 godz. 45 min
Roulé à la tomate et chèvre aux fines herbes
25 min
Roulé de pomme de terre au jambon de pays
55min
Roulé aux épinards, saumon et fromage à tartiner
50min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1h 30min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1h
Gaufre de légumes
35 min
Roulé de pomme de terre au fromage
45min
Roulé de pomme de terre au saumon fumé
55min
Crumble de potiron et jambon
1h 10 min
Conchiglie au potiron
40min
Roulé aux carottes, oseille et fromage frais
1h 30min