Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le roulé d'épinards
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 500 g d'épinards frais
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ¼ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
La farce au fromage
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 787 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulé à la tomate et chèvre aux fines herbes
25 dk
Cheesecake concombre et citron
3sa 20 dk
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3 Std. 30 Min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 dk
Gaufre de légumes
35 dk
Crumble de courgette à la menthe
50min
Croquettes de chou-fleur au parmesan
55min
Roulé de potiron
1h 30min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Roulé aux carottes, oseille et fromage frais
1h 30min
Tatin aux navets
1h 10min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5h 50min