![Tatin de poireau Tatin de poireau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3B8C310E-C131-48AF-B799-A3AA3CFC0C30/Derivates/d87e109f-76da-4001-9051-6575f0afdfc4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de gouda au cumin, bien sec et coupé en morceaux
- 160 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 jaune d'œuf
- 7 blancs de poireau (belle taille)
- 300 g d'eau
- 30 g de sucre roux
- 1 c. à café de graines de cumin
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1324 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de poireau au chorizo doux
50 min
Soufflés de topinambours
55min
Tarte printanière
50 min
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2 godz. 15 min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2h 40min
Gougères
40 min
AVRIL Volaille fermière à l'ail des ours, boulgour végétal - Nicolas Masse
1h 10min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5 godz. 50 min
Tatin d'endives
1h 20min
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 godz. 25 min