Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de gouda au cumin, bien sec et coupé en morceaux
- 160 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 c. à soupe de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 jaune d'œuf
- 7 blancs de poireau (belle taille)
- 300 g d'eau
- 30 g de sucre roux
- 1 c. à café de graines de cumin
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1324 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2h 15min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1h 20 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Cheesecake poireau et saumon fumé
5 godz. 50 min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45min
Tatin aux navets
1h 10min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1h 15 min
Tatin d'endives
1h 20 min
Tarte au potiron, feta et oignons caramélisés
1h 10min
Crumble de poireau au chorizo doux
50min