Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 20 g de beurre, et un peu pour les moules
- 200 g d'épinards frais
- 40 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 200 g de fromage blanc 20 % m.g.
- 15 g de fécule de maïs
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 971 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 Std. 5 Min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 Min
Fleurs de courgette et de carotte
40 Min
Tarte provençale
1 Std. 15 Min
Flan de ricotta aux pousses d'épinards et pistaches
35 Min
Flan au brocoli
1h 20min
Tarte au potiron, feta et oignons caramélisés
1 Std. 10 Min
Flan d'épinard
45 Min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1h 20min
Tatin de poireau
55 Min
Chou-fleur en soufflé
55 Min