Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de petits pois frais
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 50 g de mozzarella, coupée en dés (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 943 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 3.1 g
Alternatieve recepten
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Risotto parfumé aux herbes
30 min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Risotto de printemps
55min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Risotto aux petits pois-carotte
45 min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 min
Risotto au potiron
35min