Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de haricots blancs secs
Le jour même
- 130 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 4 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 1 poivron rouge, détaillé en cubes (1,5 cm env.)
- 1 poivron vert, détaillé en cubes (1,5 cm env.)
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 600 g de bouillon de légumes ou 1 cube avec 500 g d'eau
- 2 c. à soupe de basilic frais, ciselé
- 125 g d'olives noires dénoyautées (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 935 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe à l'orientale
12h 30min
Paëlla de légumes croquants (nouvelle recette)
35 min
Potée de haricots azuki à la provençale
13h
Purée de haricots blancs
12h 30min
Chili sans viande
1hod.
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45 min
Mars - Tajine de carottes et pois chiches
45 min
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2hod.
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30 min
Paella végétarienne
50 Min
Ratatouille aux lentilles
50 Min
Soupe danoise aux pois cassés
1hod.