![Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10b0b96f-3f89-4bf9-8fe1-4fe6bde0f2f7/Derivates/930172e7-58c3-4e60-9d6a-74f1f97b2db9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 125 g de beurre, coupé en dés, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 550 g d'eau
- ½ orange
- 2 œufs
- 200 g de ricotta
- du poivre moulu
- 200 g de pois gourmands
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2694 kJ / 644 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake épinard-ricotta
55 min
Anchois marinés au citron
1h 35 min
Noisettes d'agneau à l'anglaise
2h 20min
Tarte au melon et muscat de Rivesaltes
2h
Crêpes roses à mille trous et dip à l'échalote
1h 20 min
Cromesquis aux pois chiches et coriandre
1h 20 min
Tarte kasha, haricots verts et crème feta
2h 10 min
Tortilla aux pois gourmands
45 min
Gratin de macaroni au bœuf et à la courge
1h 35 min
Tomates farcies au chèvre
40 min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50min