Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pour la pâte à pizza
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 150 g d'eau
- 250 g de farine
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Pour le pesto
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 30 g de parmesan, en cubes
- 20 g de pignons de pin
- 50 g de feuilles de basilic frais (1 gros bouquet)
- 1 pincée de sel
- 100 g d'huile d'olive
Pour la garniture
- 1 poire, coupée en fines lamelles
- 150 g de gorgonzola, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2986 kJ / 714 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Pizza aux blettes et au citron
25 Std. 50 Min
Pommes de terre farcies au pesto
45min
Pizza blanche à la roquette
1h 35min
Pizzettes à l'artichaut
2h
Focaccia poire et gorgonzola
2u. 20min
Pizza quatre fromages
1 Std. 40 Min
Fatayers aux épinards
1 Std. 40 Min
Pizza poulet-curry-ananas
1h 45min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15 min.
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1 Std. 10 Min
Tartelette au chèvre et crème d'épinard
50min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min