Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de boulgour
- 500 g d'eau
- du sel
- 180 g de fèves fraîches, écossées
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin
- 70 g de jus d'orange
- 160 g de radis roses, équeutés et coupés en deux
- 4 brins de cerfeuil frais, coupés en trois
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1188 kJ / 282 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Salade couscous, haricots verts, asperges et fenouil, sauce vinaigrette fromage blanc-cerfeuil
45min
Salade de quinoa aux deux haricots
45min
Salade de lentilles aux asperges
1h
Butternut à la cannelle, œuf mollet
45min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Œufs brouillés au pesto de menthe
25min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min