Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de jus d'orange fraîchement pressé (2-3 oranges)
-
50
g de miel d'oranger
of 50 g de miel de lavande - 1 c. à café rase de gingembre en poudre
- 500 g d'eau
- 600 g de légumes variés anciens (par exemple, 4 topinambours, 8 navets nouveaux, 4 carottes fanes, 4 mini-pâtissons)
-
6
brins de thym frais
of ½ c. à café de thym déshydraté - le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 968 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 Min
Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau
1h 50min
Veau aux pistaches et patates douces façon tajine
50 menit
Caldo de sururu (Soupe de moules au lait de coco)
45 Min
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1j
Magret de canard aux fruits de la Passion, purée de betterave
45 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 menit
Chou chinois aux crevettes
40 min
Saumon gravlax à la betterave
24h
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 Min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2j
Saumon et bouillon, nouilles aux courgettes
40 min