Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de jus d'orange fraîchement pressé (2-3 oranges)
-
50
g de miel d'oranger
of 50 g de miel de lavande - 1 c. à café rase de gingembre en poudre
- 500 g d'eau
- 600 g de légumes variés anciens (par exemple, 4 topinambours, 8 navets nouveaux, 4 carottes fanes, 4 mini-pâtissons)
-
6
brins de thym frais
of ½ c. à café de thym déshydraté - le zeste d'une orange non traitée, râpé
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- sel
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 968 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magret de canard à la myrtille
1h 10 phút
Carré d'agneau en croûte
55min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Gratin de céleri aux poires et au canard
13h
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45min
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1h 10 phút
Céleri et pommes aux gésiers de canard
15 Min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45min
Flétan à la chinoise
30 Min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
1 Std. 45 Min