Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bottes d'asperges vertes
- 2 œufs à température ambiante
- 400 g d'eau
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (persil, estragon, ciboulette), lavées et séchées
- 100 g de feta en gros dés
La sauce
- 2 œufs
- 10 g de moutarde forte
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 80 g d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1499 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 λεπτ.
Colin farci et asperges sauce au citron
45min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1h 30min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35 Min
Salade de fèves, radis et asperge
1h
Clafoutis aux asperges vertes, amandes et parmesan
50min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1h
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10min
Salade fraîcheur à la tête de moine
35 Min
Asperges sauce mousseline
1h
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45min
Tarte asperge-ricotta
1h 25min