Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bottes d'asperges vertes
- 2 œufs à température ambiante
- 400 g d'eau
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (persil, estragon, ciboulette), lavées et séchées
- 100 g de feta en gros dés
La sauce
- 2 œufs
- 10 g de moutarde forte
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 80 g d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1499 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 Min
Tagliatelle de courgettes au pesto
20 min
Noisettes d'agneau en croûte d'herbes et ses légumes
50 min
Tartare de tomate et de poivron
10 min
Salade de lentilles aux asperges
1 Std.
Asperges et fraises en salade
1 Std. 30 Min
Asperges sauce mousseline
1 Std.
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1 Std.
Asperges à la flamande
25 Min
Taboulé de chou romanesco
1 Std. 20 Min
Salade d'endives au bleu, vinaigrette crémeuse
25 Min
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10 min