Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 bottes d'asperges vertes
- 2 œufs à température ambiante
- 400 g d'eau
- 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (persil, estragon, ciboulette), lavées et séchées
- 100 g de feta en gros dés
La sauce
- 2 œufs
- 10 g de moutarde forte
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 80 g d'huile de tournesol
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1499 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 31 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges sauce mousseline
1 Std.
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1sa 10 dk
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Salade de lentilles aux asperges
1 Std.
Asperges à la flamande
25min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40min
Poivrons marinés
55 Min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 dk
Asperges sauce romesco
45min
Asperges et fraises en salade
1 Std. 30 Min
Artichaut farci au chèvre et aux lardons
1 Std. 30 Min