Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 artichauts, type camus (voir "Conseil(s")
- 1000 g d'eau
- 1 bar de 2 kg, les filets seulement
- 60 g de beurre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel, à discrétion
- du poivre moulu, à discrétion
- le jus d'un citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1231 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1 Std.
Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver
55 min
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1h 5 min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 min
Thon au pesto rouge et purée d'artichauts
35 min
Salade d'asperges
45 min
Salade de fèves, radis et asperge
1 Std.
Plie à la tomate
30 Min
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 godz. 15 min
Filet de bœuf, mousseline de céleri-rave, petits légumes et oignon en pickles
1 Std.
Cheesecakes aux pistaches et à la mangue
2 godz. 30 min
Sauce orange-citron
30 Min