Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 artichauts, type camus (voir "Conseil(s")
- 1000 g d'eau
- 1 bar de 2 kg, les filets seulement
- 60 g de beurre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel, à discrétion
- du poivre moulu, à discrétion
- le jus d'un citron jaune
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1231 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1u. 15min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 min
Dorade en croûte de sel
35 min
Cabillaud au pistou et légumes confits
50 min
Saint-pierre en double cuisson, mousseline de panais et beurre d'agrumes
1 godz.
Tartare de bar
10 Min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1u. 15min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35 min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 godz.
Brochette de thon mariné, vapeur de légumes d'été
1 godz. 40 min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25 min