Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 500 g d'eau
- 150 g de fèves fraîches
- 250 g de chou-fleur, détaillé en sommités
- 300 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en tronçons
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 639.5 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 31.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bowl de légumes tout vert
50 min
Salade de petit épeautre aux légumes
1sa 15 dk
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1sa 15 dk
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45 min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45 min
Salade de fèves, radis et asperge
1h
Salade d'épeautre aux asperges
55 min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1 Std. 45 Min
Taboulé au fonio
50 min
Salade d'épeautre au poulet
1sa 15 dk
Salade d'aubergine au yaourt
2 godz. 10 min
Légumes au quinoa
50 min