Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 - 3 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 500 g d'eau
- 150 g de fèves fraîches
- 250 g de chou-fleur, détaillé en sommités
- 300 g d'asperges vertes, épluchées et coupées en tronçons
- 300 g de petits pois frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 639.5 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 31.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentilles en salade
1h
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Aubergines grillées aux figues
1h
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45min
Bowl de légumes tout vert
50min
Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange
1h 30min
Légumes croquants
1h
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1 Std. 15 Min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45min
Salade au quinoa, raisin et fromage
45min
Minibrochettes de thon parfumé, crudités et houmous
45min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1h 10 min