Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de fenouil, coupé en lanières (1 bulbe)
- 150 g de carottes, coupées en tronçons (2 cm env.)
- 35 g de jus de citron
- 15 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 500 g de calamar, coupé en anneaux
- 50 g d'olives, vertes ou noires, dénoyautées et coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 792 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Mijoté de thon aux pommes de terre
55min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 Std. 35 Min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40min
Salade de fenouil et pomme
20min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30min
Salade de haricots verts, foies de volaille et amandes grillées
45min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Salade de rouget
1 Std. 30 Min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45min
Tagliolini à l'espadon
25min
Salade d'aubergine au yaourt
2h 10 min
Calamars vapeur à la catalane
35min