Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de fenouil, coupé en lanières (1 bulbe)
- 150 g de carottes, coupées en tronçons (2 cm env.)
- 35 g de jus de citron
- 15 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 500 g de calamar, coupé en anneaux
- 50 g d'olives, vertes ou noires, dénoyautées et coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 792 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Mijoté d'encornet aux cornilles
5 Std. 15 Min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Salade de crevettes au fenouil, chiffonnade de salade et tomates cerise
15 Min
Tajine de lotte au citron confit
1h 35 min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 min
Salade de boulgour au fenouil et à l'orange
35 min
Salade thaïe aux crevettes
1 godz. 25 min
Salade aux fruits de mer
30 min
Salade de crevettes à la sicilienne
40 min
Salade de quinoa aux maquereaux et à l'orange
30 min
Salade de bœuf thaïe
30 min
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1h 5min