Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de fenouil, coupé en lanières (1 bulbe)
- 150 g de carottes, coupées en tronçons (2 cm env.)
- 35 g de jus de citron
- 15 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 500 g de calamar, coupé en anneaux
- 50 g d'olives, vertes ou noires, dénoyautées et coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 792 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Tartare de tomate et de poivron
10 min
Brochettes de filets de sardine
1j 25 menit
Salade aux fruits de mer
30 min
Salade de crevettes à la sicilienne
40 min
Salade thaïe aux crevettes
1j 25 menit
Crevettes sautées aux oignons nouveaux
20 min
Salade de champignons aux deux citrons
1 Std. 15 Min
Salade de crevettes au fenouil, chiffonnade de salade et tomates cerise
15min
Salade de rouget
1j 30 menit
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Soupe de poisson au curry
45 Min