Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La polenta
- 40 g de comté
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de tomates confites
- 500 g de lait de soja
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g de polenta
Les tomates farcies
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil plat frais
- 1 bouquet de basilic frais
- 30 g de chapelure
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 6 tomates à farcir, de belle taille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta aux olives et tomates confites
45 min
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Poivron farci au risotto de romarin
1sa 15 dk
Couscous végétarien
35min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Blanquette de panisse
1h 30 min
Risotto de quinoa à la provençale
30 min
Tomates farcies au sarrasin
1h
Légumes farcis
1h 20 min
Salade d'aubergine au yaourt
2 godz. 10 min
Polenta aux olives
45 min