![Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives Tomates farcies aux herbes, polenta aux olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/13C0318C-F911-4B0B-90B0-66611FB787A8/Derivates/BA095B30-B83C-46FA-8955-AF7021D831B7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La polenta
- 40 g de comté
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 60 g de tomates confites
- 500 g de lait de soja
- 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 175 g de polenta
Les tomates farcies
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 30 g d'échalote, coupée en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil plat frais
- 1 bouquet de basilic frais
- 30 g de chapelure
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 6 tomates à farcir, de belle taille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caponata sicilienne
55 Min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1 Std. 45 Min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Taboulé de pois chiches
12 Std. 15 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto tout vert
40min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20 min
Blanquette de panisse
1 Std. 30 Min
Couscous végétarien
35 Min
Riz aux légumes et tofu fumé
30min
Menu veggie - Aubergines en curry, lentilles corail, crème d'avocat et riz complet
1h 15min