Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 2 citrons jaunes non traités
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- du sel
- du poivre moulu noir
- 1 chou romanesco (ou 300 g de fleurettes)
- 1500 g d'eau
- 10 g de sel fin
- 400 g de pâtes sèches courtes (type conchiglie, orecchiette, trofie)
-
1
c. à soupe d'huile de pistache
of 1 c. à soupe d'huile d'olive - poivre noir fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2831 kJ / 675 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35 min
Quiche ricotta et pois gourmands à l'orange
1 Std. 30 Min
Velouté de betteraves à la mousse de raifort
5h
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45min
Risotto aux asperges
35 min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1h
Risotto à la betterave
30min
Salade de fèves, radis et asperge
1h
Taboulé de chou romanesco
1h 20min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min