Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 350 g de petits pois frais
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 5 brins de menthe fraîche, hachés
- 10 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pain de campagne, coupé en tranches
- 40 g de graines variées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1111.5 kJ / 264.5 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 454.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1h 10min
Crème de radis roses et mascarpone
20 λεπτ.
Tartinade de petits pois aux amandes
20 λεπτ.
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30min
Salade de courgette, tomate séchée et feta
45min
Houmous de chou-fleur
35 Min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45min
Cheesecake avocat, feta et pignons de pin
3 Std. 30 Min
Guacamole de petits pois
20 λεπτ.
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Crème de roquette au chèvre
30min