Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 350 g de petits pois frais
- 100 g de feta, coupée en morceaux
- 250 g de ricotta
- 5 brins de menthe fraîche, hachés
- 10 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- ½ citron jaune non traité, zeste et jus
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pain de campagne, coupé en tranches
- 40 g de graines variées
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1111.5 kJ / 264.5 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 454.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1h
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1h 10min
Feuilletés à la poire et au gorgonzola
1h 15 phút
Minicakes au pesto et aux pignons
40 Min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30 phút
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 Min
Tartelettes aux noisettes et champignons
1 Std. 30 Min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Tartinade crabe-coco
20 Min
Houmous de chou-fleur
35min
Guacamole en trois versions
10 Min
Sablés au parmesan et au sésame
25min