Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, grossièrement émincée
- 25 g d'échalote
- 1000 g d'eau
- 200 g de brocoli (½) en fleurettes
- 130 g de haricots verts frais, équeutés
- 150 g de petits pois frais, écossés
- 150 g de fèves fraîches, écossées
- 200 g de fromage de chèvre frais
- sel
- poivre moulu
- 100 g de mesclun
- 1 avocat en fines lamelles
- 2 c. à soupe de graines de sésame
- 1 filet d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 566 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Menu light - Bowl d'hiver au poulet et à la patate douce
1hod. 5min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30p
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45p
Poke bowl vert
1óra
Salade aux légumes de printemps
50p
Salade Caesar light
35p
Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes
35p
Poireaux façon salade Caesar
40p
Bowl de légumes tout vert
50p
Salade de boulgour, chou-fleur et brocoli en deux textures
1 Std. 10 Min
Salade de boulgour, betterave et œufs
45p
Quinoa aux aubergines et patates douces
45p