Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- beurre doux, pour le moule
- 20 g d'amandes décortiquées
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 - 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 6 branches de thym frais, effeuillées
- 250 g de ricotta fraîche
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 6 œufs
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 oignons, coupés en deux
-
400
g de chou de Savoie, coupé en morceaux
of 400 g de chou vert, coupé en morceaux - 5 c. à soupe d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 990 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata de pommes de terre au chou kale
1h 10min
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1h
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1h 10min
Gratin de chou-fleur au kasha
1h 5min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 min
Colcannon irlandais
1h 10min
Couronne de légumes aux graines de courge
1 Std. 20 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Chou frisé à l'italienne
1 Std. 50 Min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Terrine de potimarron aux noisettes
4 godz. 30 min