Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carottes, pelées et coupées en rondelles
- 200 g de fenouil, coupé en morceaux
- 150 g de blanc de poireau, coupé en rondelles
- 40 g de noisettes décortiquées
- 25 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de canneberges déshydratées
- 3 œufs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de lait
- 20 g de beurre, pour le plat
- 6 tranches de pain de campagne (5 mm d'épaisseur env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2021 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte automnale
1 Std. 15 Min
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Crumble de légumes, pistaches et noisettes
1 Std.
Flan de patate douce
40 Min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Galettes de potimarron aux châtaignes
1 Std. 15 Min
Milla de potiron
1 Std. 10 Min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Clafoutis aux légumes et au lait d'épeautre
1 Std. 25 Min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 Std. 5 Min
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min