Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 60 g de parmesan, coupé en dés
- 4 cuisses de canard confites
- 600 g de céleri-rave (1 boule moyenne), pelé et coupé en morceaux
- 350 g de lait entier
- 2 poires, pelées et coupées en petits dés
- sel
- poivre moulu
- 1 botte de cerfeuil frais, équeutée
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 min
Pavé de truite en croûte de parmesan et noix de macadamia, salade de betterave
45 min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1h 15 min
Parmentier de boudin à la patate douce
50 min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2 godz.
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 min
Brandade de lieu à la patate douce
1 godz.
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 Std.
Parmentier de restes de gigot d'agneau aux panais et céleri
1sa 5 dk
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40 min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1 godz.
Risotto à la betterave
30 min