Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 60 g de parmesan, coupé en dés
- 4 cuisses de canard confites
- 600 g de céleri-rave (1 boule moyenne), pelé et coupé en morceaux
- 350 g de lait entier
- 2 poires, pelées et coupées en petits dés
- sel
- poivre moulu
- 1 botte de cerfeuil frais, équeutée
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 min
Purée céleri-pomme
45 min
Purée aux trois racines
45 min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13u.
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 godz. 15 min
Velouté de panais et cerfeuil tubéreux
55 min
Magrets rôtis au pomélo, purée de céleri
2h
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 Min
Sucré salé de porc aux figues
13u.
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45 min