Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 60 g de parmesan, coupé en dés
- 4 cuisses de canard confites
- 600 g de céleri-rave (1 boule moyenne), pelé et coupé en morceaux
- 350 g de lait entier
- 2 poires, pelées et coupées en petits dés
- sel
- poivre moulu
- 1 botte de cerfeuil frais, équeutée
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Cocotte de légumes anciens glacés au miel
40min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 Min
Lotte au beurre rouge
40min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Parmentier au céleri et au haddock
1h 15min
Magret de canard à la cerise
50min
Purée céleri-pomme
45 Min