Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce tomate
- 100 g d'oignon (1), coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de tomates, en morceaux
- 200 g de tomates pelées en boîte et leur jus
- 100 g d'eau
Les crozets
- 1000 g d'eau
- 5 branches de menthe fraîche
- 250 g de crozets
- du sel
Les noix de saint-jacques
- 16 noix de saint-jacques
- du sel
- du poivre moulu
- 1 filet d'huile d'olive
- 5 branches de menthe fraîche, effeuillées et ciselées
- 1 oignon frais, ciselé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1046 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Lieu pané, fèves et tomates séchées
55min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 dk
Brandade de lieu à la patate douce
1sa
Papillotes de saint-pierre aux pois gourmands
35 dk
Risotto au poulet et aux artichauts
35 dk
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 dk
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 dk
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40 dk
Risotto crevette-épinard
40 dk