Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pavés de lieu noir (180 g env./filet) avec leur peau écaillée
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 300 g d'eau
- 15 g de fumet de poisson déshydraté
- 400 g de pois chiches en conserve cuits, égouttés et rincés sous l'eau froide
- 2 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1529 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 Min
Thon encebollado
1h 15min
Papillotes de cabillaud en feuille de chou
55min
Maquereaux marinés à l'orientale, compotée de poivrons
2h 50min
Thon mariné aux nouilles chinoises
1 Std. 20 Min
Couscous de rouget aux poivrons
30 Min
Eglefin à la mexicaine
40 Min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 Min
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Encornets à la provençale
55min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min