Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 aubergines de taille moyenne
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 500 g d'eau
-
600
g de dos de cabillaud, découpé en pavés
of 600 g de poisson blanc, découpé en pavés - 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin (optioneel)
- 5 brins d'aneth frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de feta, coupée en dés
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1659.5 kJ / 398.5 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Limande-sole gratinée à l'orange
35 min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Courgette ronde farcie de brandade
1h 25min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Pavé de truite en croûte de parmesan et noix de macadamia, salade de betterave
45min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min
Poisson au crumble d'herbes
35 min
Tatin d'aubergine
1 Std. 5 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min