Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 aubergines de taille moyenne
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 500 g d'eau
-
600
g de dos de cabillaud, découpé en pavés
of 600 g de poisson blanc, découpé en pavés - 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin (optioneel)
- 5 brins d'aneth frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de feta, coupée en dés
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1659.5 kJ / 398.5 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 Std. 10 Min
Merlan aux poireaux
30 min
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1h 5 min
Courgettes à la farce marine
1 Std. 15 Min
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1h 25min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1 Std.
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 Std. 30 Min
Courgette ronde farcie de brandade
1h 25min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 Min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 Min
Aubergine farcie
1h 5 min