Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 aubergines de taille moyenne
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 500 g d'eau
-
600
g de dos de cabillaud, découpé en pavés
of 600 g de poisson blanc, découpé en pavés - 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin (optioneel)
- 5 brins d'aneth frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de feta, coupée en dés
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1659.5 kJ / 398.5 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1hod.
Thon mariné et courgettes au thym
45 min
Tajine de daurade au citron confit
40 Min
Parmentier de carotte au poisson
1hod.
Tajine de crevettes, moules et noix de saint-jacques
1 godz. 5 min
Courgette ronde farcie de brandade
1 Std. 25 Min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 Min
Merlan aux poireaux
30 min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1 godz. 35 min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Brandade de lieu à la patate douce
1hod.
Crumble tomate-fenouil
1h 15min