Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 4 dos de cabillaud (150 g env. chacun)
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ c. à café de curry en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 2 c. à soupe de sirop d'érable
- 350 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516.2 kJ / 364.5 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Cabillaud sauce Passion et petits flans de poireau
1h
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min
Poisson au curry
55min
Le saumon sauvage au vinaigre de framboise
45min
Papillotes de saumon, citron confit-gingembre
45min
Filets de limande en croûte de pistache, mijoté de légumes aux épices
45min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35min
Saumon sauce à la mangue, pois mange-tout et carotte
1h
Curry de poisson
45min
Papillote de truite aux pommes et curry
30 min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35min