Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de coulis de tomates
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 2 pincées de sel et un peu pour la finition, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu et un peu pour la finition, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g d'eau
- 450 g de poireau, émincé finement
- 350 g de brocoli, détaillé en petits bouquets
- 150 g de gorgonzola
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de cannelloni à garnir (env. 20 cannelloni)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1954 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de brocoli au parmesan
1h 5min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Courgettes farcies avec du riz aux tomates
1h 30min
Lasagne de crêpes ricotta et épinards
1h
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Aubergines farcies au riz complet
1 Std. 10 Min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1h 15min
Poivron farci au risotto de romarin
1h 15min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h