Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 3 gousses d'ail, coupées en 2
- 30 g de gingembre frais, pelé et coupé en 4
- 30 g de beurre
- 2 c. à soupe de pâte de curry indien
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en dés de 2 cm
- 450 g d'aubergines (2), non pelées, en dés de 2 cm
- du sel
- 125 g de yaourt à la grecque
- 4 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2018 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Curry d'agneau du Cachemire
3h 35 min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40 min
Tajine de lotte au citron confit
1h 35min
Risotto au calamar
1 Std. 30 Min
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1h 35min
Biryani de dinde
8h 50 min
Ma moussaka "désorientée"
1 Std. 30 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55 Min
Curry de bœuf, coco et riz
1h 40 min