Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de parmesan, coupé en morceaux
- 140 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 250 g de viande d'agneau hachée
- 4 saucisses épicées, type merguez, coupées en six ou huit
- 450 g de tomates, coupées en dés
- 100 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de ras el-hanout, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de paprika
- 600 g d'aubergines, coupées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1913.5 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 36.2 g
- Vezels
- 3.8 g
Alternatieve recepten
Crumble de tomates, poivrons et olives
45 Min
Curry d'agneau du Cachemire
3 Std. 35 Min
Moussaka
2 godz. 30 min
La véritable moussaka
2 godz. 30 min
Gratin d'aubergine au parmesan
1 Std. 30 Min
Parmigiana d'aubergine
1 Std. 30 Min
Moussaka
1h 40min
Curry d'agneau aux aubergines
50 Min
Moussaka
1 Std. 45 Min
Gratin de pomme de terre, tomate et kefta, sauce au poivron
1h 35min
Gratin d'aubergines et de tomates
2 godz. 30 min
Aubergine farcie
1h 5min