Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de veau, coupé en cubes de 4 cm de côté
- 1 oignon, pelé et coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 30 g de lardons fumés, coupés en deux
- 150 g de vin blanc sec
- du sel
- du poivre moulu
- 3 ½ l d'eau
- 1 c. à soupe de gros sel
- 350 g de pâtes sèches, type conchiglioni (pâtes en forme de coquillage),
- 125 g de ricotta
- 5 brins de persil frais, ciselés
- 2 blancs de poireau, coupés en rondelles de 1 cm
- 150 g de fond de veau
- 20 g de pignons de pin
- 40 g de parmesan en copeaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1848 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45 min
Polpettes siciliennes
1 godz.
Œufs brouillés aux asperges
35 min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1 godz. 25 min
Boulettes de bœuf à l'italienne
30 min
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13u. 30min
Lasagne roulées courgette-ricotta
45 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Risotto aux asperges
35 min
Poulet au speck, mozzarella et tomates
35 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1h 10min