Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de persil plat frais
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 300 g de poivrons jaunes (3) coupés en 2
- 250 g de tomates en rondelles
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de grains de maïs en conserve
- 600 g d'églefin (4 filets)
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, coupées en 4
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1281 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Blanquette de cabillaud
55min
Pavés de cabillaud, coulis de poivrons
35 Min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 Min
Osso-buco de cabillaud
45 Min
Rougail de poisson
40 Min
Plie à la tomate
30 Min
Curry de poisson
45 Min
Papillote de truite aux pommes et curry
30 Min
Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde
40 Min
Eglefin au curry
50 Min