![Eglefin à la mexicaine Eglefin à la mexicaine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A709C021-5358-4B6C-B8BE-003BFA909300/Derivates/85938203-9f03-4d25-959a-1f76b044e362.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de persil plat frais
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 300 g de poivrons jaunes (3) coupés en 2
- 250 g de tomates en rondelles
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de grains de maïs en conserve
- 600 g d'églefin (4 filets)
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, coupées en 4
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1281 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50 min
Papillote de truite aux pommes et curry
30 min
Eglefin au curry
50 min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35 min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50 min
Pavé de saumon et son fenouil confit à l'orange
50 min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 min
Poisson au curry
55 min
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Filets de poulet et leur jardinière de légumes
1 Std.
Blanquette de cabillaud
55 min