Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de persil plat frais
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 300 g de poivrons jaunes (3) coupés en 2
- 250 g de tomates en rondelles
- 20 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de grains de maïs en conserve
- 600 g d'églefin (4 filets)
- 500 g d'eau
- 400 g de pommes de terre, coupées en 4
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1281 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 7 g
Alternatieve recepten
Saumon au fenouil
40 min
Eglefin au curry
50 min
Papillotes de lieu et purée de céleri
45 min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1 godz.
Papillotes de poulet au chorizo et céleri-rave
55 min
Saumon mariné, semoule épicée et légumes
30 min
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1 godz.
Papillote de poisson au jambon cru, petits légumes et gâteau vapeur à la vanille
55 min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Cabillaud chorizo-tomate
25 min