Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de patate douce, détaillée en dés (2 cm env.)
- 3 gousses d'ail, non épluchées
- 15 g d'huile d'olive
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de pain rassis
- 3 branches de persil plat frais, ciselées
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 600 g d'eau
- 300 g de filet de lieu jaune sans peau
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2661.5 kJ / 630.5 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 944.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 min
Curry de potiron aux crevettes
55 min
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1h 5 min
Parmentier merlan, poireau et courge
1 godz. 15 min
Brandade de morue et persillade
50 min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Brandade de cabillaud et poireau
40 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Parmentier de boudin à la patate douce
50 min
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min