Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de patate douce, détaillée en dés (2 cm env.)
- 3 gousses d'ail, non épluchées
- 15 g d'huile d'olive
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de pain rassis
- 3 branches de persil plat frais, ciselées
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 600 g d'eau
- 300 g de filet de lieu jaune sans peau
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2661.5 kJ / 630.5 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 944.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de carotte au poisson
1h
Crumble de truite fumée aux herbes
25 Min
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
1h
Crumble de poisson
1h
Cassoulet de la mer
50 min
Croquettes de poisson
45 min
Aubergine farcie au cabillaud
1h
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1h 15min
Lasagnes de poisson aux champignons
1 Std. 30 Min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min