Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de patate douce, détaillée en dés (2 cm env.)
- 3 gousses d'ail, non épluchées
- 15 g d'huile d'olive
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de pain rassis
- 3 branches de persil plat frais, ciselées
- 1 pincée de piment d'Espelette
- 600 g d'eau
- 300 g de filet de lieu jaune sans peau
- 40 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2661.5 kJ / 630.5 kcal
- Eiwitten
- 35.5 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 944.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de carotte au poisson
1小时
Crumble de truite fumée aux herbes
25min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1小时
Croquettes de poisson
45 Min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1小时 35 分钟
Tarte automnale
1小时 15 分钟
Curry de potiron aux crevettes
55min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Dinde et purée de patate douce aux marrons
40min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min