Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à crumble
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 60 g de farine de blé
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
La garniture
- 20 g d'échalote, coupée en deux
- 4 - 5 brins de persil frais, équeutés
- 4 - 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 4 - 5 feuilles de menthe fraîche
- 500 g de courgettes, coupées en morceaux
- 120 g de ricotta fraîche
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de truite fumée, taillée en lanières
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650.3 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 15.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 924.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 dk
Crumble tomate-fenouil
1sa 15 dk
Muffins pomme-camembert
55min
Boulettes de crabe et sucrine en salade
25 dk
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Croquettes de poisson
45 Min
Petit flan de chou-fleur aux saint-nectaire et curry
1sa
Champignons farcis aux pruneaux
30 dk
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1sa 15 dk
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1sa