Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 50 g de pain de la veille, en cubes
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en deux
- 10 g de persil frais
- 400 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés (1 petite boîte)
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 tranche de jambon épaisse (150 g) en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1153 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Soupe d'alpage
40min
Soupe mexicaine du placard
25min
Soupe de pâtes
35min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25min
Soupe de petit épeautre aux légumes et saucisse de morteau
1h 50min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13 godz. 10 min
Soupe de poulet à l'estragon
25min
Soupe façon couscous
40min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35min
Soupe paysanne au lard
55 Min
Soupe danoise aux pois cassés
1 Std.