Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 50 g de pain de la veille, en cubes
- 1 gousse d'ail, pelée et coupée en deux
- 10 g de persil frais
- 400 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés (1 petite boîte)
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 tranche de jambon épaisse (150 g) en dés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1153 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Soupe de pâtes
35min
Soupe d'alpage
40 min
Soupe de haricots blancs
20 min
Soupe au chou vert, châtaignes et lardons
45 min
Soupe paysanne au lard
55min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15min
Soupe corse
13h 15min
Soupe façon couscous
40 min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Velouté haricots blancs, carottes et céleri-rave
35min
La soupe aux choux... ça sent le jardin !
1h 5min