Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de chair de courge butternut, détaillée en cubes
- 500 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 8 tranches fines de viande des Grisons
- 20 g de cerneaux de noix concassés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.5 kJ / 254.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 479.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Flan de poireau et pancetta
35min
Parmentier de canard au potimarron et châtaignes
1h 20min
Parmentier de dinde aux patates douces
1 Std. 30 Min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30min
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50min