Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de chair de courge butternut, détaillée en cubes
- 500 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 8 tranches fines de viande des Grisons
- 20 g de cerneaux de noix concassés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.5 kJ / 254.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 479.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Minimuffins de butternut au comté
30min
Tatin de betterave au balsamique et chèvre frais
1 godz. 15 min
Gaufre de pomme de terre, viande des Grisons et crème ciboulette
40 min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth
50 min
Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes
40 min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 min
Couscous de brocoli, poulet au yaourt et au curry
40 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min