Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de chair de courge butternut, détaillée en cubes
- 500 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 8 tranches fines de viande des Grisons
- 20 g de cerneaux de noix concassés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.5 kJ / 254.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 479.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 min
Parmentier de haricots blancs au saumon et à l'aneth
50 dk
Gratin d'aubergine et comté - Yaourt glacé à la fraise et basilic
4h 10min
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35 min
Quiche de magret de canard aux oignons et pommes
1h 10 min.
Flan de poireau et pancetta
35 min
Mijoté de thon aux pois chiches
40 min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Crumble de légumes d'été, filet de bacon et parmesan
50 dk
Gratin de légumes au quinoa et à la mozzarella
1h