Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de chair de courge butternut, détaillée en cubes
- 500 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 c. à café bombée de curcuma en poudre
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 8 tranches fines de viande des Grisons
- 20 g de cerneaux de noix concassés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059.5 kJ / 254.5 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 479.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmentier de canard à la patate douce et sauce à l'orange
1h 10min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Rösti de patates douces, bacon grillé et sauce aux herbes
30 Min
Roulés de veau aux noisettes, cheddar, miel et tagliatelle
40 Min
Papillotes de poulet à la japonaise
35 Min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1 Std.
Flan de poireau et pancetta
35 Min
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25min
Mijoté de thon aux pois chiches
40 Min
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35 Min
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
30 Min
Patates douces farcies au maïs, poivron et cheddar
1h 5min