Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
-
2
ciboules, coupées en morceaux (3 cm env.)
of 2 oignons nouveaux, coupés en morceaux - 30 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 150 g de vin blanc
- 700 g d'eau
-
1 ½
c. à café bombées de bouillon de légumes en pâte
of 1 ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal - ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins blancs sans pépins (les plus gros coupés en deux)
- 150 g de gorgonzola, émietté
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 20 g de beurre doux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2535 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
One pot pasta au bleu et aux champignons
30 min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Pâtes au gorgonzola
40 min
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 godz. 20 min
Risotto au lait de coco
30 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h