Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
-
2
ciboules, coupées en morceaux (3 cm env.)
of 2 oignons nouveaux, coupés en morceaux - 30 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto
- 150 g de vin blanc
- 700 g d'eau
-
1 ½
c. à café bombées de bouillon de légumes en pâte
of 1 ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal - ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins blancs sans pépins (les plus gros coupés en deux)
- 150 g de gorgonzola, émietté
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 20 g de beurre doux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2535 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Risotto aux herbes et fromage de chèvre
30 min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1h 20min
Risotto au vin rouge
45 min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 min
Risotto crémeux au camembert
35 min
Tatin d'oignons au thym
2h
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Risotto au pesto et au chèvre
30 min