Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 200 g de betterave crue, coupée en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de pancetta, coupée en petites lanières (optioneel)
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1407.5 kJ / 337.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35 Min
Cake au potimarron, beaufort et pavot
1 Std. 45 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Risotto à la butternut et aux amandes
35 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35 Min
Galettes de betterave
40 Min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 Min
Risotto au potiron
35 Min
Risotto de potiron au lait de coco
40 Min
Risotto au chou-fleur
45 Min
Risotto chèvre-brocoli
45 Min
Risotto au potimarron
1 Std.