![Risotto à la betterave Risotto à la betterave](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8809042C-1358-4440-9590-D28DFD96A54B/Derivates/4abd9103-4094-45c1-b67b-f12e88d414ec.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 200 g de betterave crue, coupée en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 680 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 200 g de pancetta, coupée en petites lanières (optioneel)
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1407.5 kJ / 337.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1u. 25min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Risotto au potimarron
1h
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Risotto aux céréales gourmandes
30min
Courgettes carbonara
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min