Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le jus d'un citron jaune
- 5 - 6 artichauts, type poivrade
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de pancetta en tranches, coupées en quatre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 30 g d'amandes effilées
- du poivre moulu, à discrétion
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1698 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Risotto aux cèpes
30min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Légumes verts, menthe et œufs mollets
45 Min
Risotto aux asperges
35min
Risotto aux asperges
45 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1h 35 min