Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- le jus d'un citron jaune
- 5 - 6 artichauts, type poivrade
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de pancetta en tranches, coupées en quatre
- 1 cube de bouillon de légumes
- 2 échalotes, coupées en deux
- 120 g de vin blanc sec
- 900 g d'eau
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 30 g d'amandes effilées
- du poivre moulu, à discrétion
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1698 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Risotto aux asperges
45 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Risotto aux cèpes
30 min
Pâtes à la norma
1 godz. 45 min
Risotto aux asperges
35min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1h
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min