Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Limande-sole gratinée à l'orange
35 dk
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 dk
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 dk
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 dk
Bar vapeur, sauce à la mangue et légumes d’hiver
55min
Soles aux herbes vapeur, mousseline de carottes
1h 5min
Linguine aux moules, ail et brocoli
55min
Curry de cabillaud aux fruits de la Passion
1h 10min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1h 30min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1sa
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35 dk
Cabillaud au pistou et légumes confits
50min