Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Veau à la crème et aux morilles
40 min
Poisson au crumble d'herbes
35 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 min
Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts
55min
Saltimboccas de veau
35 min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40 min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1 godz. 5 min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45 min