![Thon au pesto rouge et purée d'artichauts Thon au pesto rouge et purée d'artichauts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E9D039FB-69B6-41A5-80AF-D5950A05DFFB/Derivates/2eb4ff58-d794-4d2e-8606-be68aff6c86e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g d'eau
- 30 d'huile d'olive
- 500 g de fonds d'artichaut surgelés
- 4 tranches de thon frais ou surgelé (albacore ou blanc et 150 g environ/tranche)
- 4 c. à soupe de pesto rouge
- du sel
- 2 c. à soupe de fromage à tartiner type St Môret®
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35 Min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 Min
Crevettes à la mangue et au lait de coco
50 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 Min
Papillotes de merlan, quinoa et tapenade
30min
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
1 Std.
Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)
55 Min
Tajine de dorade au citron confit
40min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 Std. 30 Min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Tartare de bar
10 Min